Start het nieuwe jaar met een nieuwe site

Het is nu eindelijk tijd voor een nieuwe website. U bent al maanden aan het wikken en wegen, maar nu heeft u eindelijk de beslissing genomen. Er moet een nieuwe site komen. Deze moet ervoor gaan zorgen dat u een nieuwe look krijgt, en dat u meer aanvragen of verkopen via de website gaat realiseren. Ook wilt u zelf nieuwe artikelen of pagina’s kunnen toevoegen wanneer u dat wilt. Er zijn diverse bedrijven die u hierbij kunnen helpen, maar u zult waarschijnlijk bij een webdesigner uitkomen. Meer informatie kunt u overigens vinden op: http://www.website-latenmaken.be/

Bekijk ook onderstaande video voor een aantal trends die belangrijk zijn in 2017:

website ontwerpenU gaat in eerste instantie vaak eerst op bezoek. Even kennismaken met de mensen die het bedrijf runnen en kijken naar voorbeelden die ze eerder gerealiseerd hebben. Een aantal zaken die belangrijk zijn om te bespreken zijn:

  • Wordt er gebruik gemaakt van een CMS?
  • Kan ik zelf artikelen / berichten toevoegen?
  • Wat is de oplevertijd?
  • Ook online marketing diensten beschikbaar?

Het is belangrijk dat u een CMS (content management systeem) krijgt bij uw nieuwe website. Zo kunt u namelijk gemakkelijk zelf inloggen, en artikelen of pagina’s toevoegen aan uw website. U bent zo niet afhankelijk van het webdesign bureau bij een aanpassing. Ook kan het een rol spelen hoelang de oplevering van de website duurt. U wilt verder, en wilt niet maanden wachten op uw nieuwe site.

Met uw nieuwe website wilt u waarschijnlijk nieuwe klanten aan gaan trekken, en meer business genereren. Alhoewel een website laten maken vaak een goede stap is, zijn er nog meer zaken die hieraan kunnen bijdragen. Zo kunt bijvoorbeeld een advertenties campagne opzetten zodat u meer verkeer een aanvragen krijgt. Het is prettig als dit allemaal door 1 bedrijf gedaan kan worden.